Mesin dahareun ti parusahaan Saiwode

Didirikeun taun 2000, Hangzhou Saizhou Téhnologi Co., Ltd nyaéta parusahaan ngarah global di manufaktur sagala jinis mesin dahareun .We boga tim R&D profésional 15 anggota, kaasup dokter jeung Masters, tim jualan profésional 30 anggota, boga wewengkon produksi 2000 méter pasagi, 350 pagawé.

Kantor pusat sareng kantor cabang urang misah di Hangzhou sareng Guangzhou Cina. Produk utama kami kalebet alat pangolahan buah sareng sayuran, alat ngolah gandum sareng kacang, alat pangolahan daging sareng bungkusan anu aya hubunganana sareng peralatan sealing sareng jalur produksi. produk urang henteu ngan populér di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka Asia Tenggara, Afrika, Australia sarta sababaraha Wétan Tengah, Asia nagara jeung wewengkon kayaning Jepang jeung Koréa Kidul. Volume ékspor akun pikeun 60% tina omzet taunan parusahaan.

KLIEN KOPERASI

  • S0
  • S1
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • S6
  • S7

Ninggalkeun Pesen Anjeun