MAKINA USHQIMI NGA KOMPANIA SAIWODE

E themeluar në vitin 2000, Hangzhou Saizhou Technology Co, Ltd, është një kompani udhëheqëse globale në prodhimin e të gjitha llojeve të makinerive ushqimore. Ne kemi një ekip profesional R&D prej 15 anëtarësh, duke përfshirë mjekë dhe mjeshtër, ekip profesional të shitjeve prej 30 anëtarësh, ka një zonë prodhimi 2000 metra katrorë, 350 punonjës.

Selia jonë dhe zyra e degës janë veçmas në Hangzhou dhe Guangzhou të Kinës. Produktet tona kryesore përfshijnë pajisje për përpunimin e frutave dhe perimeve, pajisje për përpunimin e drithërave dhe arrave, pajisje për përpunimin e mishit dhe pajisje të tjera të lidhura me paketimin dhe vulosjen dhe linjën e prodhimit. Produktet tona nuk janë vetëm të njohura në tregun vendas, por eksportohen edhe në Azinë Juglindore, Afrikë, Australi dhe disa vende dhe rajone të Lindjes së Mesme, Azisë si Japonia dhe Koreja e Jugut. Vëllimet e eksportit përbëjnë 60% të xhiros vjetore të kompanisë.

KLIENTI BASHKËPUNIMI

  • S0
  • S1
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • S6
  • S7

Lini Mesazhin Tuaj