МАШИНИ ЗА ХРАНА ОД КОМПАНИЈАТА SAIWODE

Основана во 2000 година, Hangzhou Saizhou Technology Co., Ltd е глобална водечка компанија во производството на сите видови машини за храна. Имаме професионален тим за истражување и развој од 15 членови, вклучувајќи лекари и мајстори, професионален тим за продажба од 30 членови, има производствена област 2000 г. метри квадратни, 350 вработени.

Нашето седиште и подружница се одделно во Хангжу и Гуангжу во Кина. Нашите главни производи вклучуваат опрема за преработка на овошје и зеленчук, опрема за преработка на жито и јаткасти плодови, опрема за преработка на месо и други сродни уреди за пакување и запечатување и производна линија. Нашите производи не се само популарни на домашниот пазар, туку се извезуваат и во Југоисточна Азија, Африка, Австралија и некои Блискиот Исток, азиски земји и региони како Јапонија и Јужна Кореја. Обемот на извозот сочинува 60% од годишниот промет на компанијата.

КЛИЕНТ ЗА СОРАБОТКА

  • S0
  • S1
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • S6
  • S7

Оставете ја вашата порака