MESIN PANGAN SAIWODE COMPANY

Madeg ing taun 2000, Hangzhou Saizhou Technology Co., Ltd iku perusahaan anjog global ing Manufaktur kabeh jinis mesin pangan .We duwe R & D tim profesional 15 anggota, kalebu Doctors lan Master, tim sales profesional saka 30 anggota, wis area produksi 2000 kothak meter, 350 karyawan.

Kantor pusat lan kantor cabang kita kapisah ing Hangzhou lan Guangzhou China. Produk utama kalebu peralatan pangolahan woh lan sayuran, peralatan pangolahan gandum lan kacang, peralatan pangolahan daging lan peralatan kemasan lan sealing liyane lan jalur produksi. Produk kita ora mung populer ing pasar domestik, nanging uga diekspor menyang Asia Tenggara, Afrika, Australia lan sawetara negara Timur Tengah, Asia lan wilayah kayata Jepang lan Korea Selatan. Volume ekspor nyathet 60% saka turnover taunan perusahaan.

KLIEN KOPERASI

  • S0
  • S1
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • S6
  • S7

Ninggalake Pesen Panjenengan